Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

La policia patriòtica va prefabricar la causa dels “3.000 milions” del Pujol

El mitjà 'El Món' publica l'atestat policial que demostra la participació de la policia espanyola en aquest muntatge

|

- Publicitat -

El govern de Mariano Rajoy estava determinat a eliminar el moviment independentista català com a opció política per als catalans i catalanes, tal com demostren les diferents proves de l”Operació Catalunya’, l’entramat policial, polític i judicial que el PP va muntar per tal d’engegar investigacions judicials contra els líders independentistes, sense que cap prova les avalés. Una d’aquestes investigacions va ser la dels famosos “3.000 milions d’euros dels Pujol”, la qual, si bé va acabar arxivant-se, va danyar irreparablement la figura de l’expresident i de la seva família, especialment la del fill petit, Oleguer Pujol.

Com no podia ser d’altra manera, el mitjà ‘El Món’ ha revelat que aquesta investigació va ser prefabricada per la policia patriòtica, la mateixa que elaborava informes i notes falses per tal d’investigar Artur Mas o Xavier Trias, amb el vistiplau i la participació de la Unitat d’Afers Interns del Cos Nacional de Policia. El cas s’emmarca en l’anomenat ‘Projecte Ole’, segons es desprèn de l’atestat policial al qual ha tingut accés el mitjà.

Publicitat

El ‘Projecte Ole’, segons ‘El Món’, descriu com es va dur a terme la recerca prospectiva de la feina d’Oleguer Pujol i les seves empreses de compravenda, posant el focus en una gran operació immobiliària, la qual va servir perquè la policia patriòtica elevés la suposada fortuna dels Pujols fins als 3.000 milions d’euros.

 

Et pot interessar  Jordi Pujol revela que votarà Junts el 12-M: "Ara toca Junts i votaré en Puigdemont"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut