Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

La Policia Nacional escorcolla dependències de l’Ajuntament de Sitges en una operació anticorrupció

La investigació implicaria membres de l'actual govern municipal, que lidera la republicana Aurora Carbonell després d'un pacte a quatre bandes, així com d'anteriors legislatures

|

- Publicitat -

Operatiu policial contra l’Ajuntament de Sitges. Agents de la Policia Nacional han escorcollat el matí d’aquest dimecres, 21 de juny, diverses dependències de l’Ajuntament de Sitges, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar l’ACN. Segons ha indicat la periodista, s’investiguen presumptes “irregularitats en l’adjudicació de subvencions i fraccionament de contractes a l’entitat Taula del Tercer Sector de Sitges-Garraf”.

La investigació policial, que segons ha informat Punsí es du a terme sota la tutela del jutjat d’instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú, va començar un any enrere. El període investigat se situa entre el 2017 i el 2022, i es calcula que entre contractes fraccionats i subvencions la xifra de diners malversats ascendeix fins a més de 600.000 euros. L’entitat investigada, la Taula del Tercer Sector de Sitges-Garraf, ha rebut 45.000€ cada any en ajudes, i prop de 75.000€ més en concepte de diferents contractes menors.

Publicitat

Tal com apunta Punsí, la investigació implicaria membres de l’actual govern municipal, que lidera la republicana Aurora Carbonell després d’un pacte a quatre bandes, així com d’anteriors legislatures, com ara la que va liderar Miquel Forns, de CiU.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut