Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

La policia espanyola s’alinea amb Vox i critica que no s’utilitzessin pilotes de goma en les protestes de Vallecas

|

- Publicitat -

JUPOL, el sindicat majoritari de la policia espanyola, ha acusat aquest dijous al Ministerio del Interior de “falta de previsió i dotació de mitjans” davant la manifestació a Vallecas en contra de l’acte organitzat per Vox en el marc de les eleccions a la Comunitat de Madrid. En concret, censura que hi havia un 40% menys d’antidisturbis i que es van donar ordres de no utilitzar material com les pilotes de goma.

En un comunicat, l’organització assegura que està estudiant mesures judicials contra el Ministerio del Interior que dirigeix Fernando Grande-Marlaska i la Direcció General de la policia per un presumpte delicte contra els drets dels agents, així com un possible delicte de lesions per imprudència.

Publicitat

JUPOL ha mostrat la seva indignació i “profund malestar” pels successos d’aquest dimecres a la tarda al barri de Vallecas. El sindicat firma així la seva aliança amb l’extrema dreta espanyola, ja que subratlla al comunicat que l’acte de Vox va ser contraprogramat amb “extrema violència”. De fet, directament es pregunta si Interior “busca algun mort entre els agents”.

Et pot interessar  Agredeixen a cops l'entrenador de l'equip juvenil de la UE La Jonquera en un partit a Empuriabrava
Publicitat

Opinió

Minut a Minut