Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

[VÍDEO] La plaça de la Vila de Badalona s’omple per exigir l’absolució de Marcel Vivet

Fotos: @davidmelero_ Vivet crida a resistir l’embat repressiu: “sóc una peça més d’aquesta repressió desmesurada. Per cada cop que ens donin, en serem mil més”

Agències 16/06/2021
Marcel Vivet a l'inici de la concentració d'aquets vespre a Badalona.

Massiva resposta solidària de Badalona amb Marcel Vivet. Centenars de persones s’han congregat aquest vespre a la plaça de la Vila per protestar contra la condemna de 5 anys de presó que l’Audiència de Barcelona ha donat a conèixer avui i contra la qual té 10 dies per presentar recurs. El mateix Marcel Vivet ha estat present a l’acte de protesta en el qual el lema més corejat ha estat “Prou repressió, Marcel absolució”. El jove badaloní ha pogut sentir l’escalf de la seva gent.

En declaracions a Badalona Televisió a la mateixa plaça Vivet ha manifestat que “seguim defensant que no vaig cometre cap d’aquests delictes, però no és un cas individual, jo només sóc una peça més d’aquesta repressió desmesurada. Per cada cop que ens donin, en serem mil més. Recorrerem la sentència, que ha descartat les proves gràfiques i només se sustenta amb l’opinió d’un mosso d’Esquadra. El que no farem és quedar-nos de braços creuats, seguirem lluitant i reivindicant tot allò que defensavem quan tot això va començar”.

Després de concentrar-se a la plaça els manifestantS han començat una marxa pels carrers de la ciutat.