Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La PAH protesta a la seu del PSC per mostrar el rebuig a l’enduriment de la LECrim

|

- Publicitat -

Un centenar de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) s’han manifestat davant la seu del PSC com a protesta pel discurs que el partit socialista té envers les ocupacions i per la intenció del grup polític de modificar la LECrim, a la vegada que reivindicaven el dret a l’habitatge. Arran de la protesta, el PSC s’ha compromès a dialogar amb la PAH per abordar la modificació de la llei.

La PAH ha volgut mostrar, amb aquesta protesta, el rebuig a la proposta dels socialistes de modificar a Llei d’enjudiciament criminal, la LECrim. El PSC ha mostrat, en els últims dies, la intenció de canviar la llei per permetre expulsar les famílies que ocupen un habitatge en 48 hores.

Publicitat

La viceprimera secretària d’Organització del partit i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), Lluïsa Moret, ha intercedit amb els manifestants, amb els quals ha acordat una reunió properament per abordar aquesta reforma de la LECrim. En aconseguir aquest compromís, la protesta s’ha dissolt. La protesta s’ha trobat amb un dispositiu dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana d’almenys 5 furgonetes per regular el trànsit, ja que el carrer ha quedat tallat, segons informa l’ACN.

Et pot interessar  Illa diu que "no entén" la presència d'Aragonès al Senat: "El PP vol trolejar Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut