Dimarts, 26 d'octubre de 2021 - Edició 1188
La República

La PAH i el Sindicat de Llogaters ocupen la seu del PSC per pressionar el Gobierno de la regulació dels arrendaments

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i el Sindicats de Llogaters han ocupat aquest dilluns la seu del PSC al carrer Pallars per reclamar que el PSOE “canvi” el […]

Avatar
Agències 21/01/2019
Pla obert de dues manifestants de la PAH Ebre a la protesta en defensa dels drets socials i per revertir les retallades a Tortosa. Imatge del 15 de desembre del 2018 (Horitzontal).

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i el Sindicats de Llogaters han ocupat aquest dilluns la seu del PSC al carrer Pallars per reclamar que el PSOE “canvi” el seu posicionament respecte el decret llei sobre els contractes de lloguer. En concret, els manifestants exigeixen que el Gobierno faci marxa enrere i no porti a votació al Congrés aquest dimarts el decret llei si aquest no inclou la regulació dels preus de lloguer dels habitatges.

Una vintena activistes han accedit a la seu del partit al voltant de les onze del matí i s’han mostrat disposats a passar-hi la nit. Les dues plataformes alerten que no incloure la limitació de l’import dels arrendaments està generant uns “augments brutals” a Barcelona.