Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La nova portaveu del Govern buscarà apartar “el relat partidista” de la comunicació de l’acció de Govern

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha afirmat aquest dilluns que buscarà apartar “el relat partidista” de la comunicació de l’acció de govern, per explicar el millor possible a la ciutadania les iniciatives de la Generalitat i el seu impacte en la vida dels catalans.

En una entrevista a TV3, ha afirmat que el seu objectiu és aplicar els canvis que tan ella com el president de la Generalitat, Pere Aragonès, veuen necessaria per “prestigiar” el Govern connectant amb la gent, en paraules seves.

Publicitat

“El que el president té molt clar és que la persona que surti no és necessari que sigui un conseller ni una consellera, sinó una persona que expliqui de la millor manera possible” el vessant tècnic dels projectes del Govern, ha detallat.

Així, Plaja intentarà evitar “que el que ocupi el gruix de la comunicació de Govern sigui una comunicadora de declaracions i contradiccions”, que considera que ha d’allunyar-se als partits i en la qual no entrarà com a portaveu del Govern.

 

Et pot interessar  El Govern demana als grups “fugir del partidisme” al ple de la pagesia i prioritzar “l’esforç compartit i global”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut