Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

La nova alcaldessa de València, María José Català (PP), retira la bandera LGTB de la façana en ple mes de l’Orgull

Ribó denuncia que "la primera acció de govern real de la senyora Català" ha consistit en "amagar la diversitat i anar en contra dels drets de les persones"

|

- Publicitat -

Els primers efectes de l’arribada del PP a l’Ajuntament de València comencen a notar-se. En ple mes de l’orgull LGTB, la futura alcaldessa de València, María José Català (PP) ha retirat la bandera del col·lectiu que l’alcalde sortint, Joan Ribó (Compromís), va deixar penjada a la façana del consistori.

Ribó ha denunciat públicament a través de Twitter que “la primera acció de govern real de la senyora Català” ha consistit en “amagar la diversitat i anar en contra dels drets de les persones”, en un moment en què la violència física i verbal contra el col·lectiu LGTB torna a créixer. L’exalcalde de València ha manifestat que a partir d’aquest gest del PP “comença la lluita per recuperar el futur de València”.

Publicitat


El batlle de Compromís va acomiadar-se de l’alcaldia i dels ciutadans i ciutadanes de València el passat divendres a través d’un vídeo que va publicar a TikTok, en el qual agraïa el suport rebut al llarg d’aquest últim mandat. Dirigint-se als més joves, Ribó va assegurar haver-se sentit molt “estimat” i estar molt “orgullós” del suport rebut per part del jovent, perquè és el futur de València: “Vosaltres esteu destinats a defensar, construir el model de ciutat que volem veure”.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut