Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

La Mesa rebutja les peticions de reconsideració del PSC, PP i Vox i Lluís Puig podrà votar

|

- Publicitat -

El ple d’investidura del candidat d’ERC a la presidència, Pere Aragonès, començarà més tard, cap a tres quarts d’onze, per les peticions de reconsideració que s’han presentat contra la decisió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, d’admetre que el diputat de Junts Lluís Puig delegui el vot.

Publicitat

Fonts parlamentàries han explicat que la Mesa del Parlament ha rebutjat les peticions de reconsideració que han presentat el PSC-Units, Vox i el PP, però després Cs ha registrat la seva, per la qual cosa s’ha de tornar a reunir la Junta de Portaveus i la Mesa abans del ple.

L’òrgan rector del Parlament ha rebutjat les reconsideracions amb 4 vots favorables de Borràs, ERC i la CUP, mentre que el secretari segon, Jaume-Alonso Cuevillas (Junts) s’ha abstingut per evitar “possibles incompatibilitats” perquè és advocat de Puig, i els dos membres de la Mesa del PSC hi han votat a favor.

Et pot interessar  Lluís Puig denuncia “sis anys de desgavell jurídic” amb Sixena i avisa del risc que les obres “s’acabin podrint”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió