Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La magistral portada de la revista “Sàpiens” que no deixarà indiferent als borbons

|

- Publicitat -

La revista catalana Sàpiens ha sorprès durant la seva portada del mes de juny, on hi apareix el polèmic borbó Juan Carlos I, vestit com si fos un monarca del segle XVIII. Un muntatge fotogràfic per anunciar el tema que es tracta a la revista: els 300 anys de corrupció dels borbons, escrit pels catedràtics en història Joan Villarroya i Àngel Casas, juntament amb el periodista Arnau Cònsul.

La portada no ha deixat indiferent a ningú, i fins i tot el pres polític i vicepresident legítim de Catalunya, Oriol Junqueras, hi ha ficat cullerada, recomanant la lectura de la revista a tots aquells que els pugui interessar els diferents casos de corrupció que hi ha hagut durant tota la història de la monarquia espanyola: “Des del primer, Felip VI, que beneficiava empreses seves en el trànsit d’esclaus fins a l’últim”. Junqueras ha definit la història borbònica com “una dinastia que sempre ha confós el que és públic amb el que és privat”.

Publicitat

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut