Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La jutge demana a la Guàrdia Civil que identifiqui l’agent que va agredir Pesarrodona durant l’1-O

|

- Publicitat -

La jutge que investiga el cas del pallasso Jordi Pesarrodona ha demanat a la Guàrdia Civil que identifiqui l’agent que presumptament va agredir amb una porra l’exregidor a l’escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, durant la celebració de l’1-O. El santjoanenc, que aquesta mateixa setmana ha estat jutjat per un presumpte delicte de desobediència pels mateixos fets, va declarar davant de la jutge que l’1-O li tenien jurada perquè no li “perdonaven” la protesta amb el nas de pallasso. El seu advocat, David Casellas, considera que aquesta petició de la jutge podria ser un primer pas per imputar el policia.

Segons la resolució de la jutgessa, en la seva declaració, Pessarrodona va poder identificar, sense cap dubte, l’agent que l’hauria colpejat amb la porra a la porta de l’escola Joncadella. Segons l’advocat de Pessarrodona, David Casellas, aquest pas podria acabar amb la imputació de l’agent en concret.

Publicitat

Es dóna el cas que la primera magistrada que es va fer càrrec d’aquest cas el va arxivar, però l’actual titular del jutjat d’instrucció número 2 de Manresa va revocar aquest arxiu al considerar que s’havien vulnerat els drets de Pesarrodona en no haver-lo permès declarar.

Et pot interessar  El nou cap de la Guàrdia Civil a Catalunya té la barra de dir que el cos “no fa política”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut