Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La justícia espanyola torna a fer que Cifuentes surti impune pels seus draps bruts

|

- Publicitat -

El jutge de l’Audiència Nacional que porta el cas ‘Púnica’, Manuel GarcíaCastellón, ha acordat l’arxivament provisional de la causa que taca l’expresidenta de Madrid, Cristina Cifuentes, de la lletrada de l’Assemblea de Madrid, Tatiana Recoder, i del president del Grup Cantoblanco Arturo Fernández dels delictes de prevaricació i suborn pels quals estaven sent investigats en relació amb l’adjudicació del contracte de servei de cafeteria, cuines i menjador de l’Assemblea de Madrid en els processos de licitació de 2009 i 2011.

El jutge considera a més que no s’ha acreditat que Cifuentes participés en el presumpte finançament il·legal del PP de la Comunitat de Madrid, que s’investiga en la peça separada número 9. Explica que aquesta investigació s’ha basat en un informe policial en el qual s’informava de les presumptes irregularitat comeses en el contracte de cafeteria, cuines i menjador de l’Assemblea de Madrid, i l’informe partia de donacions per part d’alguns empresaris a la Fundación para el Desarrollo Económico y Social de la Comunidad de Madrid.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Adeu a la piscina il·legal de Pedro J.Ramírez: l'Audiència Nacional fa justícia i n'ordena la demolició
Publicitat

Opinió

Minut a Minut