Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La justícia espanyola embogeix i farà declarar desenes de tuitaires crítics amb la sentència del 25% de castellà

|

- Publicitat -

La guerra lingüística d’Espanya contra el català no té aturador, i no tenen miraments en repartir la repressió per tots aquells que la volen protegir. L’últim numeret de la injustícia espanyola ha estat citar a declarar davant la fiscalia de Sánchez a 50 tuitaires que es van mostrar molt crítics amb la sentència per aplicar el 25% de la llengua castellana a les escoles.

Així ho ha denunciat la Plataforma per la Llengua en un comunicat, que explica que els encausats estan acusats de “difusió del discurs de l’odi” i “contra la integritat moral”. Els promotors d’aquesta persecució? Els de sempre, l’extrema dreta i associacions a les quals la justícia espanyola els fa el joc per anar contra la llengua i l’independentisme català.

Publicitat

Després d’aquest nou episodi de repressió, qui s’hi ha pronunciat ha estat el president exiliat Carles Puigdemont, que en una piulada ha denunciat l’expansió de l’extrema dreta a les institucions judicials espanyoles.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut