Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

La justícia espanyola embogeix i farà declarar desenes de tuitaires crítics amb la sentència del 25% de castellà

|

- Publicitat -

La guerra lingüística d’Espanya contra el català no té aturador, i no tenen miraments en repartir la repressió per tots aquells que la volen protegir. L’últim numeret de la injustícia espanyola ha estat citar a declarar davant la fiscalia de Sánchez a 50 tuitaires que es van mostrar molt crítics amb la sentència per aplicar el 25% de la llengua castellana a les escoles.

Publicitat

Així ho ha denunciat la Plataforma per la Llengua en un comunicat, que explica que els encausats estan acusats de “difusió del discurs de l’odi” i “contra la integritat moral”. Els promotors d’aquesta persecució? Els de sempre, l’extrema dreta i associacions a les quals la justícia espanyola els fa el joc per anar contra la llengua i l’independentisme català.

Després d’aquest nou episodi de repressió, qui s’hi ha pronunciat ha estat el president exiliat Carles Puigdemont, que en una piulada ha denunciat l’expansió de l’extrema dreta a les institucions judicials espanyoles.

Et pot interessar  EFEMÈRIDE | La mobilització ciutadana del 20-S marca un punt d'inflexió i l'inici de la repressió espanyola
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió