Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La justícia espanyola del PP protegeix la família Franco perseguint un diari progressista

|

- Publicitat -

El digital Eldiario.es és conegut pels seus destacats articles d’investigació que sovint destapen les clavegueres de l’estat, les corrupteles dels partits feixistes o fins i tot algun entramat en l’àmbit independentista. En aquest sentit, el digital va publicar el desembre del 2020 unes fotografies dels béns que la família del dictador Francisco Franco havia guardat al Pazo de Meirás, un espai pel qual la família franquista va tenir una disputa sobre la seva propietat.

Malgrat que la fiscalia de Sánchez va voler arxivar la causa, la magistrada María Cristina Díaz (ex alt càrrec del PP) insisteix a investigar de quina font va extreure la informació la funcionària encarregada de l’article, i de fer cas de la família Franco, que la vol acusar per un delicte de revelació de secrets. Per ara, el director del diari, Ignacio Escolar, va respondre el requeriment de la justícia defensant que no es revelin les seves fonts, i al·legant que és un dret fonamental en una societat democràtica.

Publicitat

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut