Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

La Junta Electoral ordena a Vox retirar la ‘lona de l’odi’ de Madrid que assenyalava l’independentisme i el col·lectiu LGTBI

La formació d'extrema dreta té 24 hores per complir l'ordre de retirada de la lona

|

- Publicitat -

La Junta Electoral ha estat contundent contra l’extrema dreta de Vox i la popular ‘lona de l’odi’ que la formació ultra va desplegar a Madrid, en la qual assenyalava el moviment independentista, el feminista o el col·lectiu LGTBI. Així, l’organisme electoral ha ordenat a la formació d’extrema dreta que retiri la gegant lona, ja que considera que es tracta de propaganda electoral.

La ‘lona de l’odi’ de Vox, que té per lema ‘Decideix el que importa’, mostra com una mà amb una polsera de la bandera d’Espanya llença a la paperera l’estelada, la bandera LGTBI, el logotip del moviment feminista o el símbol comunista, entre d’altres. El PSOE va interposar un recurs contra la pancarta, i ara que la Junta Electoral l’ha estudiat, dona a la formació ultra 24 hores per complir l’ordre de retirada.

Publicitat

La Junta considera que la lona és campanya electoral i, en la seva resolució, recorda que la Loreg estableix clarament que des de la convocatòria d’unes eleccions fins a l’inici formal de la campanya, qualsevol tipus de campanya electoral, com és la lona gegant de Vox, està prohibida. En aquest cas, la campanya electoral no comença fins al pròxim 7 de juliol.

Et pot interessar  La FECAC aprofita la Fira d'Abril una vegada més per fer-li campanya a l'espanyolisme més ranci i l'extrema dreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut