Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La Joventut Socialista de Catalunya es passa de llesta i s’atribueix tot el mèrit per l’avenç en la T-Jove

|

- Publicitat -

La Joventut Socialista de Catalunya han celebrat el fet que s’hagi aconseguit que a partir del 2023 el bitllet de transport públic de la T-Jove arribi fins als 30 anys. Fins ara, a partir dels 25 anys, els joves catalans deixaven de tenir aquest tipus de bitllet que durava tres mesos i gaudien de viatges il·limitats.

Però els socialistes han pecat d’egoistes, i en una piulada s’han atribuït tot el mèrit per assolir aquesta fita, i els ha estat retornada en forma de plantofada a Twitter per part de les Joventuts d’ERC, que els han recordat que tant el Consell de la Joventut com el Consell Nacional de la Joventut de Barcelona tenen part de mèrit, i també els han assenyalat que el Govern “ja va incloure al pla de govern la voluntat d’ampliar la T-Jove fins als 30 anys”. “Adjudicar-se com a pròpies victòries conjuntes d’altres organitzacions juvenils no està gens bé”, han etzibat els republicans en una piulada.

Publicitat


 

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut