Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

La Joventut Nacionalista de Catalunya planta una pancarta amb el rostre de Puigdemont a Madrid

La pancarta, amb el missatge "Persistim i guanyarem", llança un clar missatge a Madrid el dia que comença la campanya pel 23-J

|

- Publicitat -

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), l’organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat de Catalunya a través del dret a l’autodeterminació, ha plantat una pancarta amb el rostre del president a l’exili Carles Puigdemont en un lloc de màxima visibilitat, la carretera M-30, que és una de les principals carreteres de la capital espanyola. L’acció de la JNC ha rebut aplaudiments i reconeixements a les xarxes socials, on han publicat dues imatges de la pancarta juntament amb el text “Bon dia Madrid”. Al costat de la pancarta, una més petita amb els colors de Junts deixa llegir “Per Catalunya”.

L’organització de joves ha penjat una pancarta on es veu el rostre de Puigdemont i pot llegir-se el missatge “Persistim i guanyarem”, juntament amb el logotip de la JNC. L’acció s’emmarca en una setmana clau pel panorama polític: el mateix dia en què comença la campanya electoral per les eleccions del 23-J, i després que el TGUE hagi fet pública la sentència sobre l’aixecament de la immunitat a Puigdemont i als eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí.

Publicitat

El tribunal europeu va rebutjar les demandes dels tres eurodiputats, de manera que tots ells perden la immunitat però no de manera immediata, ja que la sentència encara es pot recórrer en última instància davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), en un procés de sis mesos durant els quals els eurodiputats de Junts tindran immunitat, tot i que provisional.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut