Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

La ironia de Baños davant un acte sobre republicanisme que ajuntarà Joan Tardà i la CUP amb els comuns

|

- Publicitat -

El periodista i exdiputat de la CUP, Antoni Baños, ha ironitzat amb el cartell d’un acte sobre republicanisme que ajuntarà l’exdiputat d’ERC al Congreso, Joan Tardà, amb l’exdiputada de la CUP Natàlia Sánchez, i la membre dels comuns Mar Trallero. L’anunci que marca aquest acte que se celebrarà el pròxim dilluns presenta un fons amb la bandera republicana espanyola, i davant la senyera catalana en una mida més petita.

En aquest sentit, Baños assegura que li “balla el cap”, ja que no té clar “quina és la república que necessitem”, en referència al lema de l’acte, ironitzant amb el fet que igual es necessita una república “on la bandera petita s’amagui sota el fratern aixopluc de la patria grande española”. Baños ha criticat la diferència de mides entre la “bandera gran tricolor que ocupa tota la pantalla” i “la bandera petiteta que fa servir la comunitat autònoma”.

Publicitat

Et pot interessar  El Parlament votarà sobre les restriccions al turisme i la pagesia per la sequera, el Hard Rock i els transvasaments
Publicitat

Opinió

Minut a Minut