Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La Intersindical i l’ANC surten el carrer aquest 1 de Maig amb el lema ‘Construïm el futur’

|

- Publicitat -

El sindicalisme independentista, de la mà d’Intersindical i l’ANC, ha convocat nombroses concentracions en municipis i ciutats catalanes al llarg de la jornada de l’1 de maig. Els llocs triats són Barcelona, Gelida, Girona, Igualada, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida Mataró, El Morell, Piera, Reus, Riudoms, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Valls, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Sota el lema ‘Construïm el futur! Al servei del país i la gent treballadora’ i amb assistència controlada per la pandèmia, el seu manifest se centra en fer un balanç dels avanços i reculades de les conquestes socials i laborals.

A més, reclama la recuperació dels drets fonamentals i reivindica la lluita contra l’atur i la temporalitat, que s’han vist reforçats les reformes laborals i “per vassallatge dels governs espanyols”. Defensa una reducció de la jornada laboral, la fixació d’un SMI català de 1.300 euros, la titularitat pública dels serveis bàsics i avançar cap a “un model productiu sostenible”.

Publicitat

Et pot interessar  Cap sorpresa: l'Audiència de Barcelona desestima el recurs de l'ANC contra el tancament de 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut