Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La inclusió del català a Disney Plus és imminent, segons el Departament de Cultura

|

- Publicitat -

El Departament de Cultura de la Generalitat ha confirmat que la plataforma de continguts audiovisuals, Disney Plus, oferirà les seves sèries i pel·lícules que ja han estat doblades al català anteriorment. Ara per ara, però, no hi ha cap confirmació del calendari pel qual es durà a terme aquesta opció d’àudio en català, però Cultura segueix negociant amb el gegant audiovisual perquè sigui com més aviat millor.

Ja fa mesos que la Plataforma per la Llengua va reivindicar que Disney Plus incorporés, com a mínim, els continguts ja existents en llengua catalana, ja que això no suposava cap cost a la corporativa. De fet, a les xarxes socials s’havia creat una campanya per demanar a la plataforma que rectifiqués la seva negativa a la incorporació de la llengua catalana. En total, més de 27.000 firmes han reclamat aquest canvi.

Publicitat

Davant de les celebracions d’alguns usuaris a la xarxa, la Plataforma per la llengua ha fet una crida a la prudència, ja que es tracta d’un “anunci sense calendari tancat”.

Et pot interessar  Antich insta els partits a donar "atenció prioritària" a la "defensa de la llengua catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut