Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La hipocresia il·limitada de Margallo: ara creu que l’alliberament de Junqueras “normalitzaria la situació”

|

- Publicitat -

L’exministre d’Exteriors, José Manuel García Margallo, a través d’una entrevista a El Independiente, ha parlat de la complicada situació que està vivint la política catalana les últimes setmanes, fins al punt de declarar que per ell “Junqueras ajudaria a establir la normalitat a Catalunya”, i per tant, mostrar-se a favor d’un possible alliberament del pres polític perquè ajudi a la causa del diàleg. “Crec que s’hauria de fer el que diguin els jutges, però opino que m’agradaria que qualsevol mesura que serveixi per reconciliar, per acabar amb la divisió entre catalans i amb la inestabilitat, que es restableixi un govern, independentista com serà, però que respecti la Constitució i les lleis. Qualsevol mesura que serveixi per això em sembla bona”.

Margallo, doncs, considera que no és bo que hi hagi una fragmentació per part dels sobiranistes, perquè això fa que no hi hagi un interlocutor clar. Alhora, també reclama que l’independentisme abandoni “el somni de la DUI i torni al realisme”.

Publicitat

És evident que l’eurodiputat pràcticament demana que la situació se solucioni per art de màgia, i que l’independentisme es rendeixi en favor de l’Estat. Queda clar que al Parlament Europeu té molta estona per reflexionar, quan no es queda adormit al seu escó, sobre la situació a Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut