Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

La hipocresia del PSC: defensa la cultura sense censura però s’oblida de Pablo Hasél, Valtònyc o Manel Vidal

El PSC ha volgut quedar bé, però les xarxes socials no obliden, i han estat ràpides a l'hora de recordar als socialistes que no tenen les mans netes de censura

|

- Publicitat -

El PSC ha volgut erigir-se com un partit defensor de la llibertat d’expressió i de la cultura sense censura després dels vetos dels governs del PP i Vox al sector cultural, que s’han aplicat sobre obres de teatre i pel·lícules. Els socialistes han volgut denunciar a través de les xarxes socials el “retorn de la censura” i l’atemptat contra la llibertat d’expressió que això suposa. Tanmateix, el PSC ha oblidat la seva participació en l’empresonament del raper Pablo Hasél o l’exili del mallorquí Valtònyc per cantar sobre la corrupció de la monarquia espanyola, així com el flagrant acomiadament de l’humorista Manel Vidal per bromejar sobre la postura del partit cada vegada que s’abordava la independència de Catalunya.

“Les i els professionals del món de la cultura volem denunciar el retorn de la censura que està atemptant contra la Llibertat d’expressió, un dret consolidat socialment i democràticament en la nostra Constitució. Exigim la protecció dels nostres drets fonamentals perquè sense cultura no hi ha democràcia“. Amb aquest missatge, el PSC ha volgut quedar bé i maquillar el seu tèrbol passat no tan antic. Les xarxes socials, però, no obliden, i han estat ràpides a l’hora de recordar als socialistes que no tenen les mans netes de censura.

Publicitat

Així, la publicació dels socialistes s’ha omplert de respostes, piulades i mems que han deixat el PSC retratat com un partit ben hipòcrita, perquè defensa la llibertat d’expressió, però només quan aquesta és favorable amb el PSOE i el PSC.

Et pot interessar  Aragonès alerta que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social
Publicitat

Opinió

Minut a Minut