Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

La hipocresia del PP: asseguren que el Govern ha abandonat els serveis públics

Santi Rodríguez afirma que el Govern prioritza el procés mentre els serveis mantenen els pressupostos de la crisi

Avatar
Agències 29/08/2019
Alejandro Fernández, president del PP català / ACN
El diputat del PPC Santi Rodríguez considera que l’informe de la Federació d’Associacions per a la Defensa de la Sanitat Pública (FADSP) demostra que el Govern ha abandonat els serveis públics. L’informe, que s’ha presentat aquest dimecres a Madrid, situa Catalunya, Andalusia, Múrcia i les Canàries com les comunitats autònomes que tenen pitjors serveis sanitaris. A l’altra cara de la moneda hi ha Navarra, País Basc i Aragó que, segons aquesta federació, són les millors valorades. Rodríguez ha lamentat que durant 7 anys la prioritat del Govern hagi estat el procés i que “molts dels serveis públics mantinguin els pressupostos de la crisi del 2008”.

“La falta de pressupostos durant 4 anys és l’exemple evident que els governs separatistes han deixat de banda els serveis públics. I això també els serveix per alimentar el victimisme”, ha afegit el diputat dels populars.

Precisament aquest dimecres s’ha conegut que els pressupostos de la Generalitat per al 2020 preveuen 2.500 MEUR més en inversió social.