Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La hipocresia de Sánchez: Ara lamenta les morts de Melilla, però es nega a condemnar l’actuació violenta dels gendarmes marroquins

|

- Publicitat -

Després de la polèmica per a la massacre a Melilla i la pluja de crítiques per a les paraules de Sánchez qui va agrair l’actuació policial i d’assegurar que estava “molt ben resolt”, el president del Gobierno n’ha fet referència públicament. De fet, per pressions s’ha vist obligat a recular en les seves paraules. El líder de l’Executiu ha titllat ara aquesta matança de “tragèdia” i ha lamentat les morts dels migrants: “Jo vaig veure les imatges després de fer aquesta declaració. És evident que lamento les morts, però posem-nos a la pell dels agents ferits”, ha assenyalat aquest dimecres en una entrevista a la Ser.

Malgrat aquesta lamentació, un cop es van fer ressò de les seves escrupoloses declaracions el president espanyol continua agraint la feina dels gendarmes marroquins i, seguidament ha manifestat amb contundència: “Cal posar-se a la pell dels migrants morts, però també a la pell de les autoritats”, i de fet, ho ha volgut reiterar “Em solidaritzo amb els familiars dels morts, però em poso a la pell de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, de la gendarmeria marroquina que va defensar els nostres policies i guàrdies civils, i el dret de Ceuta i Melilla a defensar les seves fronteres”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut