Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

La hipocresia de Sánchez, ara, apunta cap al PP: Retreu que no hagin assumit un ‘mea culpa’ en l’Operació Catalunya

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez retreu al PP que no hagi entonat un ‘mea culpa’ per l’Operació Catalunya, en una entrevista a ‘La Vanguardia’.

Publicitat

De fet, ara Sánchez critica que els populars no han assumit responsabilitats polítiques per la “instrumentalització d’institucions públiques i aparells de l’Estat en favor dels seus interessos”; però curiosament els hi retreu gairebé cinc anys més tard dels fets.

De fet, ha denunciat que “la instrumentalització serveix com a gasolina per als que volen trencar amb tot i acaba qüestionant el funcionament de la democràcia”.

El president del Gobierno, per altra banda, apunta que és necessari reunir la taula de diàleg el més ràpid possible i detalla que li agradaria que JxCat hi tornés. Cal recordar que en la darrera reunió, el setembre de l’any passat, només hi van anar membres d’ERC. Sánchez defensa el diàleg com a “única solució”, “per molts dificultats que hi hagi”. I assenyala que exigeix “determinació i paciència”.

Sánchez també s’ha pronunciat sobre la baixa execució pressupostària, Sánchez ha admès que és “millorable”, però ha expressat que millorarà. I ha afegit que el nivell de compliment amb les inversions a Catalunya també podria millorar.

Et pot interessar  Sánchez torna a posar la "Catalunya del 2017" com a excusa per demanar el vot al PSC en les municipals
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió