Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La guerra d’Ucraïna evidencia la poca importància del Gobierno a escala internacional

|

- Publicitat -

Davant la invasió russa, el president ucraïnès, Volodímir Zelensk, es mou en un mapa internacional, on sembla que Espanya no existeixi. Zelenk busca les seves estratègies i, en aquesta ocasió, ha estat la següent: Des que va esclatar la guerra, ha fet públiques totes les trucades que ha mantingut amb els diversos líders mundials. Ho fa via Twitter, on entre informacions, també fa un agraïment a tots els països que li donen suport en algun format.

Evidentment, ha contactat amb el líder del Gobierno, Pedro Sánchez, el mateix executiu va publicar-ho en una piulada. Per contra, Zelensk no fa pública la seva trucada ni el seu agraïment, cosa que sí que fa amb els 25 països restants.

Publicitat

Zelenski ha comunicat que ha mantingut trucades amb els líders dels Estats Units, el Canadà, Itàlia, Polònia, el Japó, Geòrgia, Estònia, Lituània, Islàndia, Letònia, Albània, Eslovàquia, Regne Unit, Bulgària, Alemanya, Turquia, Països Baixos, França, Finlàndia, l’Índia, Azerbaidjan, el Vaticà, la República Txeca, Portugal, Romania i els representants de la Unió Europa i les Nacions Unides.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut