Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

La guerra bruta de la dreta espanyola treu a la llum que Casado va ser expulsat de la universitat

El líder del PP hauria suspès en reiterades ocasions però es va graduar just quan era president de les Nuevas Generaciones

Redacció
Redacció 06/11/2020
Pablo Casado, en un acte del Partit Popular / Flickr

L’actual líder de l’oposició al Congreso de los Diputados, Pablo Casado, ha quedat, un cop més, en evidència, després de saber-se que va ser expulsat d’una de les universitats on va intentar formar-se per suspendre i esgotar les convocatòries. El més curiós de tot, és que el mitjà que ho ha fet públic és afí a l’extrema dreta, confirmant que la guerra bruta també segueix vigent a la dreta espanyola, especialment entre Vox i el PP.

Segons ha explicat el diari El PluralCasado va ser expulsat de la universitat privada ICADE de Madrid a primer de Dret. Després de traslladar els seus estudis a un altre centre, aquest cop adscrit a la Universidad Complutense de Madrid, on va trigar vuit anys a aprovar només 13 assignatures de la carrera de Dret. La font que ho ha revelat també parla d’un “miracle” quan el 2007, després que fos diputat autonòmic i sense haver acabat la carrera, aprova les 12 assignatures que tenia pendents en només quatre mesos.

Relacionats