Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La gran lliçó de Lluís Llach amb els JJOO del 2030: “És l’error més demencial”

|

- Publicitat -

Ja fa mesos que el debat sobre la celebració d’uns Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu català, i la seva compartició amb l’Aragó, ha dividit la societat entre els que ho veuen pel cantó de trobar-li avantatges econòmics, i, d’altra banda, les crítiques a la submissió de la Generalitat suposadament independentista per voler celebrar uns jocs olímpics espanyols el 2030, un fet que allunyaria encara més l’objectiu de rematar el procés d’independència.

En aquest sentit, el cantat independentista Lluís Llach ha tornat a alliçonar els líders polítics catalans evidenciant el “demencial error estratègic” de l’actual independentisme. En una piulada a la xarxa, després de remarcar que ja n’han comès “moltíssims i variats”, el músic assegura que el projecte dels jocs olímpics és el pitjor, ja que això suposa, dit d’una altra manera, “l’èxit més fulgurant dels unionistes per haver venut aquest gripau a inclitíssims patriotes a canvi de no se sap què”.

Publicitat

Mentrestant, el govern amb majoria independentista continua insistint en la celebració d’aquests jocs.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut