Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La germana de Bassa i la companya de Rull expliquen les emocions del “vist per a sentència”

|

- Publicitat -

El “vist per a sentència” de l’última sessió del judici farsa ha colpejat a bona part del país, però per a les famílies que van viure els al·legats finals en directe va ser un “cop” com els que mai han rebut. Així ho han explicat la germana de la consellera Dolors Bassa, Montse Bassa i la companya del conseller Josep Rull, Meritxell Lluís, en una entrevista al Més 324.

Per a la diputada al Congreso, Montse Bassa, “no es pot descriure amb paraules” perquè ha assegurat que va sentir “vestigen”. Tot i això, les dues familiars senten molt “orgull” perquè els consellers es van expressar amb “sinceritat” i “tal com son”. Lluís ha explicat, però, que després del cop de massa final la sensació és de no saber què passarà l’endemà: “I ara, què? Què més us diem?”

Publicitat

La companya de Rull també ha relatat que un cop acabada l’última sessió amb els al·legats finals del judici farsa, l’advocada de l’Estat es va acostar als familiars: “Ens va dir que ens desitjava el millor. Jo li vaig contestar que el millor era que estiguessin a casa amb els seus fills i néts”, ha sentenciat.

 

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut