Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

La germana de Bassa i la companya de Rull expliquen les emocions del “vist per a sentència”

L’advocada de l’Estat es va adreçar als familiars per dedicar-los unes paraules

Redacció 15/06/2019

El “vist per a sentència” de l’última sessió del judici farsa ha colpejat a bona part del país, però per a les famílies que van viure els al·legats finals en directe va ser un “cop” com els que mai han rebut. Així ho han explicat la germana de la consellera Dolors Bassa, Montse Bassa i la companya del conseller Josep Rull, Meritxell Lluís, en una entrevista al Més 324.

Per a la diputada al Congreso, Montse Bassa, “no es pot descriure amb paraules” perquè ha assegurat que va sentir “vestigen”. Tot i això, les dues familiars senten molt “orgull” perquè els consellers es van expressar amb “sinceritat” i “tal com son”. Lluís ha explicat, però, que després del cop de massa final la sensació és de no saber què passarà l’endemà: “I ara, què? Què més us diem?”

La companya de Rull també ha relatat que un cop acabada l’última sessió amb els al·legats finals del judici farsa, l’advocada de l’Estat es va acostar als familiars: “Ens va dir que ens desitjava el millor. Jo li vaig contestar que el millor era que estiguessin a casa amb els seus fills i néts”, ha sentenciat.