Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Generalitat té l’objectiu rellançar el Diplocat amb el nom de Catalunya Internacional

|

- Publicitat -

Les entitats que articulen el Diplocat han decidit canviar-li el nom. L’opció que reuneix un consens majoritari és Catalunya Internacional. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’, la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina manifesta que l’objectiu és reordenar les funcions del consorci i fer-lo créixer perquè pugui acollir totes les entitats público-privades que tinguin una agenda internacional.

En aquest sentit, Alsina manifesta: “Vull que se sumin els centres d’investigació, les entitats d’àmbit cultural i esportiu, de la gastronomia i l’alimentació, i tots aquells actors econòmics que tinguin una agenda internacional”.

Publicitat

D’altra banda, tal com ha avançat EuropaPress, la secretària general del Diplocat, Laura Foraster, ha assegurat que el canvi de nom s’haurà d’aprovar en el ple del consorci, el qual està format per 38 entitats, juntament amb els seus estatuts renovats, però confia que “que passi abans que acabi aquest any”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut