Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La Generalitat destina 32 milions d’euros per organitzar les eleccions catalanes

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat aquest dimarts que la Generalitat ha aprovat destinar 32 milions d’euros per organitzar les eleccions catalanes del 14 de febrer. En una conferència de premsa telemàtica després del Consell Executiu, ha explicat que aquesta partida prové del fons de contingència, la gestionarà la Conselleria d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, i inclou un increment previst de 8 milions d’euros per organitzar els comicis dins el context de la pandèmia del coronavirus.

També preveu una inversió de 6,2 milions per a la contractació d’obres, serveis i subministraments imprescindibles per celebrar la jornada electoral, 4,1 milions d’avançaments als ajuntaments, 1,75 milions en dietes per al personal involucrat en les eleccions, i 11,6 de subvencions per a les formacions polítiques.

Publicitat

FUSIÓ BBVA-BancSabadell
La portaveu del Govern ha demanat que la possible operació de fusió entre BBVA i Banc Sabadell no perjudiqui els usuaris catalans tot i assegurar que no s’ha abordat aquesta qüestió en la reunió de govern, motiu pel qual no ha pogut traslladar un “posicionament oficial”, i creu que amb molta probabilitat se n’hauran assabentat per la premsa.

“El que no voldríem és que els usuaris catalans en surtin perjudicats”, ha reclamat Budó, que ha destacat que és la mateixa preocupació que van expressar quan va sortir l’operació de fusió entre CaixaBank i Bankia.

Et pot interessar  Aragonès assegura que la seva continuïtat com a president és la millor garantia per reforçar la taula de diàleg
Publicitat

Opinió

Minut a Minut