Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La fiscalia monàrquica de Sánchez no dissimula i perdona un any fiscal al rei emèrit

|

- Publicitat -

De perseguir incansablement l’independentisme, a fer els ulls grossos per protegir la monarquia espanyola, i especialment el rei emèrit fugat, Juan Carlos I. La justícia espanyola té clares les seves preferències, i la fiscalia del Tribunal Supremo no ha dubtat en ajudar el rei fugat en el seu periple per aconseguir la innocència de tots els escàndols i corrupteles que l’envolten.

Unes informacions d’El Confidencial avancen que la fiscalia va enviar una comissió rogatòria a Suïssa, l’estat on Juan Carlos I va amagar diners opacs a través de fundacions, però només va demanar informació de l’activitat de l’emèrit entre el 2016 i el 2019, que precisament és el període on menys activitat il·lícita del monarca ha sortit a la llum. En conclusió, segons narra El Confidencial, un any fiscal sencer se li hauria perdonat a l’emèrit, basant-se en la comissió rogatòria que es va enviar a Suïssa. Tot plegat, en un context on recentment s’ha revelat que la fiscalia de Sánchez també hauria informat el rei emèrit que estava sent investigat, motiu pel qual Juan Carlos I va presentar regularitzacions a Hisenda per fugir d’estudi ràpidament.

Publicitat

 

Et pot interessar  La Fiscalia denuncia per frau fiscal l'empresari Alberto González Amador, parella d'Isabel Díaz Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut