Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Fiscalia demana 4 anys i 6 mesos de presó per l’actual tinent d’alcalde a l’Ajuntament de l’Hospitalet

|

- Publicitat -

La fiscalia demana 4 anys i 6 mesos de presó per un delicte d’estafa i un altre contra la Seguretat Social per a l’actual tinent d’alcalde a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Cristian Alcázar, i l’exregidor Cris Plaza per la peça separada del Consell Esportiu que investiga un presumpte acomiadament pactat del segon. A l’escrit de conclusions, la fiscalia, que demana l’obertura de judici oral, veu indicis de delicte en el fet que Plaza fos acomiadat amb una indemnització de 47.147 euros quan era director de l’ens i que mesos després fos contractat com a assessor del PSC i posteriorment fos escollit regidor. Per això, també els reclama que indemnitzin conjuntament el Consell Esportiu amb els diners de la indemnització.

Aquesta peça separada del cas del Consell Esportiu és la que està més a prop del judici oral tot i que l’acusació particular de l’Ajuntament hagi rebutjat presentar escrit d’acusació.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut