Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La fiscal s’acarnissa amb Tamara Carrasco i porta el seu cas al Supremo malgrat les dues absolucions

|

- Publicitat -

Tot i que semblava que amb les dues absolucions per part de l’Audiència de Barcelona i del jutjat penal número 25 de Barcelona Tamara Carrasco podia respirar tranquil·la no serà així. La fiscalia ha ha decidit elevar el cas al Tribunal Supremo. Així ho han fet saber els seus advocats que es declaren sorpresos perquè les dues absolucions van ser contundents deixant clar que no hi havia “incitació” a res i que el missatge de WhatsApp no tenia vocació de publicitat. El bufet Salellas Advocats considera que la nova decisió de la fiscalia “diu molt del concepte té del dret a la protesta i de quina percepció té del Tribunal Suprem”.

Carrasco va ser acusada dels delictes de sedició, rebel·lió i de terrorisme -rebaixats després a desordres públics- per la seva pertinença als CDR. Se li va aplicar un confinament municipal d’un any i un mes el maig del 2019 i, com dèiem, va ser doblement absolta. L’última sentència qüestionava l’actuació policial i de la fiscalia. Està clar que la fiscalia no paeix bé les derrotes. Tamara Carrasco ja ha dit que “ho lluitaré, com sempre”.

Publicitat

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut