Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La família de la dona de Manuel Valls és la propietària del bloc de 120 habitatges convertits en pisos turístics

La immobiliària Gallardo, de la família de la dona de Manuel Valls, va demanar les llicències el 2019, el mateix any que Valls assegurava que investia Colau alcaldessa "gratuïtament"

|

- Publicitat -

Nova polèmica al voltant del bloc de 120 habitatges convertits en pisos turístics malgrat la prohibició de l’Ajuntament de Barcelona d’obrir-ne de nous. El bloc, que per ordre judicial està en procés de convertir els 120 pisos en pisos turístics, és propietat de la immobiliària Gallardo, la qual, curiosament, és la família de l’actual dona de Manuel Valls. Segons ha dit El Món a Rac1 abans de l’entrevista amb Janet Sanz.

Publicitat

La notícia del que serà un dels edificis d’ús turístic més grans de la ciutat va desfermar la polèmica i va fer que el govern municipal d’Ada Colau posés el crit al cel, ara que en plena precampanya el turisme torna a ser una de les principals qüestions abordades. De fet, la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, ha anunciat que ja ha reclamat a la Generalitat que “faci tots els canvis legislatius necessaris” perquè el consistori pugui revocar les 120 llicències turístiques.

No obstant això, ni una paraula sobre el fet que la propietària de l’edifici és la família de la dona de Manuel Valls, qui l’any 2019, el mateix en què la immobiliària va demanar les llicències (just després que la justícia tombés la primera normativa del govern de Colau), va investir Ada Colau alcaldessa amb els vots de l’extrema dreta, robant l’alcaldia a Ernest Maragall. Valls, en aquell moment, assegurava que investia Colau alcaldessa “gratuïtament”, però ara, 4 anys després, resulta sospitós que el negoci familiar pugui fer d’un bloc d’habitatges un bloc turístic.

 

Et pot interessar  Collboni anuncia que ampliarà el govern un cop estigui en vigor el pressupost
Publicitat

Opinió

Minut a Minut