Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La doble moral del PP rellueix en un discurs populista de Casado

|

- Publicitat -

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha recordat aquest dimarts el quart aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils i a donat el seu suport a les víctimes del terrorisme gihadista que “pateixen aquest infern”. S’ha oblidat de mencionar la possible vinculació del Centre Nacional d’Intel·ligència, ni tampoc ha dit que encara hi ha moltes incògnites pel que fa a l’atemptat.

El líder del PP, en un missatge a les xarxes socials, ha sortit disposat a clavar mossegada a la situació i ha comentat la tornada dell govern talibà a l’Afganistan. Casado ha mostrat una preocupació fins ara inèdita amb aquest país i ha lamentat la tornada dels talibà a l’Afganistan que, diu, coincideix amb l’aniversari dels atemptats islamistes a Barcelona que es van saldar amb 13 morts i un centenar de ferits.

Publicitat

Així mateix, ha volgut recordar a totes les víctimes del gihadisme, “els que van donar la seva vida combatent-lo” i a les dones afganeses que “pateixen aquest infern” amb l’arribada dels talibà al país. El líder del PP ha remarcat que “el preu de la llibertat és la seva eterna vigilància”. Aquestes declaracions, sens dubte s’han fet amb l’objectiu de lloar altres dirigents del PP, que van enviar tropes a Afganistan.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut