Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

La doble moral del PP rellueix en un discurs populista de Casado

El líder del Partido Popular ha recordat l’atemptat del 17-A i ha condemnat el gihadisme. També ha mostrat una preocupació, fins ara inèdita, amb les dones afganeses que “pateixen aquest infern”, tot mencionant la tornada del front talibà a Afganistan

Redacció 17/08/2021

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha recordat aquest dimarts el quart aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils i a donat el seu suport a les víctimes del terrorisme gihadista que “pateixen aquest infern”. S’ha oblidat de mencionar la possible vinculació del Centre Nacional d’Intel·ligència, ni tampoc ha dit que encara hi ha moltes incògnites pel que fa a l’atemptat.

El líder del PP, en un missatge a les xarxes socials, ha sortit disposat a clavar mossegada a la situació i ha comentat la tornada dell govern talibà a l’Afganistan. Casado ha mostrat una preocupació fins ara inèdita amb aquest país i ha lamentat la tornada dels talibà a l’Afganistan que, diu, coincideix amb l’aniversari dels atemptats islamistes a Barcelona que es van saldar amb 13 morts i un centenar de ferits.

Així mateix, ha volgut recordar a totes les víctimes del gihadisme, “els que van donar la seva vida combatent-lo” i a les dones afganeses que “pateixen aquest infern” amb l’arribada dels talibà al país. El líder del PP ha remarcat que “el preu de la llibertat és la seva eterna vigilància”. Aquestes declaracions, sens dubte s’han fet amb l’objectiu de lloar altres dirigents del PP, que van enviar tropes a Afganistan.