Edició 2122

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 17 de maig del 2024
Edició 2122

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 17 de maig del 2024

La direcció d’ERC avala el pacte amb el PSOE per a investir Pedro Sánchez

Les bases republicanes tindran l'última paraula en una consulta interna, on ratificaran, o no, l'acord d'investidura

|

- Publicitat -

L’executiva d’Esquerra dona llum verda al pacte amb el PSOE per a investir Pedro Sánchez president. Així ho ha avalat la cúpula dels republicans després de la reunió mantinguda de forma telemàtica el migdia d’aquest dijous, 2 de novembre, i havent aconseguit tancar dues de les carpetes que amb més insistència reclamava ERC: la llei d’amnistia i el traspàs integral de Rodalies.

L’aprovació de l’executiva, tanmateix, no és el punt final. Les bases republicanes seran les que tindran l’última paraula, ja que a través d’una consulta interna ratificaran, o no, l’acord d’investidura. Fonts presents a la reunió de la direcció del partit asseguren que hi ha hagut diversos aplaudiments, i que l’aval al pacte ha arribat per assentiment.

Publicitat

El president d’ERC, Oriol Junqueras, té previst comparèixer a un quart de sis d’aquesta tarda per a donar tots els detalls sobre l’acord d’investidura, el qual podria signar-se aquesta mateixa tarda.

Et pot interessar  Sánchez cancel·la la seva agenda per "reflexionar" si vol continuar al càrrec després de les diligències a la seva dona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut