Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La detenció del periodista Pablo González sens fi: La justícia polonesa la prorroga tres mesos

|

- Publicitat -

El tribunal regional de Przemysl (Polònia) ha acordat aquest dimecres prorrogar la presó preventiva del periodista Pablo González per a tres mesos més, com demana la Fiscalia.

El seu advocat, Bartosz Rogasa, explica que el tribunal no ha fet pública la justificació de la desició, segons apunta EFE. Avui dia, quedaven únicament quatre dies d’empresonament, ja que el final del termini marcat, originalment, era el 29 de maig. Tot i això, segons l’agència, la llei polonesa permet que en aquest moment judicial no es comparteixin els detalls de la decisió.

Publicitat

Rogasa ha anunciat que presentarà recurs contra la decisió de la justícia polonesa. “Tenim una setmana per recórrer i el tribunal en té unes altres tres per dictaminar, així que fins a d’aquí a un mes no sabrem res”.

Pablo González, periodista independent va ser arrestat el 28 de febrer a Przemysl acusat de ser un espia rus. González informava sobre el camí recorregut pels refugiats ucraïnesos fins a Polònia en els primers dies de l’esclat de la guerra.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut