Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La desesperació d’Iceta per aprovar els comptes de Sánchez posa al descobert la hipocresia del PSC

Acusa ERC de "fer la pinça" amb PP i Cs

|

- Publicitat -

Sembla que Miquel Iceta està disposat a tot per tal que els partits independentistes permetin l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. El secretari del PSC s’ha atrevit, fins i tot, a acusar ERC de “fer la pinça” amb PP i Cs després que els republicans hagin anunciat avui que presentaran una esmena a la totalitat als comptes de Pedro Sánchez.

“La decisió d’Esquerra Republicana de presentar una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos generals de l’Estat pot portar-los a votar el mateix que PP i Cs. Alertem contra una pinça contrària al progrés de tota Espanya i als interessos de Catalunya”, ha escrit via Twitter. Però, de seguida, molts usuaris han recordat als socialistes que ells mateixos són els que més s’han apropat -en els darrers anys- als populars i Cs en contra del procés a Catalunya. El pacte pel 155 o la famosa ‘selfie’ d’Iceta amb Xavier Garcia Albiol, Enric Millo i Dolors Montserrat en una manifestació unionista són només alguns exemples.

Publicitat

Et pot interessar  ERC vol que Rajoy, Saénz de Santamaría i García Castellón vagin a la comissió d'investigació de l''operació Catalunya'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut