Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La desesperació d’Iceta per aprovar els comptes de Sánchez posa al descobert la hipocresia del PSC

Sembla que Miquel Iceta està disposat a tot per tal que els partits independentistes permetin l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. El secretari del PSC s’ha atrevit, fins i tot, a acusar […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 04/02/2019
Arrimadas, García Albiol i Iceta, al Tribunal Constitucional

Sembla que Miquel Iceta està disposat a tot per tal que els partits independentistes permetin l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. El secretari del PSC s’ha atrevit, fins i tot, a acusar ERC de “fer la pinça” amb PP i Cs després que els republicans hagin anunciat avui que presentaran una esmena a la totalitat als comptes de Pedro Sánchez.

“La decisió d’Esquerra Republicana de presentar una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos generals de l’Estat pot portar-los a votar el mateix que PP i Cs. Alertem contra una pinça contrària al progrés de tota Espanya i als interessos de Catalunya”, ha escrit via Twitter. Però, de seguida, molts usuaris han recordat als socialistes que ells mateixos són els que més s’han apropat -en els darrers anys- als populars i Cs en contra del procés a Catalunya. El pacte pel 155 o la famosa ‘selfie’ d’Iceta amb Xavier Garcia Albiol, Enric Millo i Dolors Montserrat en una manifestació unionista són només alguns exemples.