Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La deplorable resposta de Carrizosa a Puigdemont: “Segueixes sense poder-te banyar a les platges ni catalanes ni andaluses”

|

- Publicitat -

Odi il·limitat de Carlos Carrizosa cap al president a l’exili, Carles Puigdemont. Com molts polítics i gran part de la ciutadania ha celebrat la patacada de Ciudadanos a Andalusia, així doncs, el president a l’exili no va tardar a pronunciar-se i a través de xarxes socials: “Gaudim de la desfeta d’aquest residu polític que va néixer a Catalunya de la mà d’alguns personatges carregats d’odi” i afegeix: “I gràcies a diners que els van facilitar una gent que creia que controlar un banc servia per controlar un país”.

Com deixa reflectit Carles Puigdemont, sí que existeixen personatges carregats d’odi, un d’ells el diputat de cs al Parlament, Carlos Carrizosa l’ha atacat personalment de males maneres i ha manifestat en una piulada: “Ja no governem a Andalusia, però tu segueixes sense poder banyar-te a les platges catalanes ni a les andaluses perquè vas robar als catalans per donar un cop a la democràcia” i continua “Nosaltres defensem la Constitució, ho continuarem fent i ens banyarem molt tranquils on vulguem”.

Publicitat

Les seves paraules ràpidament han creat polèmica i, entre moltes respostes destaquen: “carregat d’odi” o bé, “Sembla que està una mica dolgut el de CiudaNazis”, “Se t’ha de recordar que el congrés de Junts (on el president
Carles Puigdemont hi era físicament) es va celebrar en un municipi català amb platja? Concretament a Argelers de la Marenda. De Cervera al Barcarès”, entre moltes altres.

Et pot interessar  'Junts+ Puigdemont per Catalunya', el nom de la candidatura del president a l'exili pel 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut