Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] La deplorable intervenció d’un diputat Vox qui ha comparat Sánchez amb Hitler

|

- Publicitat -

El diputat de Vox, José María Sánchez García, ha comparat durant la seva intervenció al ple del Congreso el president espanyol Pedro Sánchez amb el dictador alemany Adolf Hitler i el ministre de la Presidència Félix Bolaños amb el ministre de Propaganda Joseph Goebbels; mentres que tota la banqueta del seu grup parlamentari aplaudia.

En el discurs, el diputat ha assegurar: “Vostè és un propagandista, com acaba de manifestar en la seva intervenció, que deixa en un pàrvul alumne el doctor Goebbels. I vostè està al servei d’un subjecte que, mantenint el símil, podem dir que és com el Führer. Perquè la propaganda quantificada de presidència del Govern d’acord amb la llei de Pressupostos Generals de l’Estat excedeix de 70 milions l’any”.
Posteriorment, el mateix ministre de la Presidència, Félix Bolaños, li ha respost exigint-li que demani disculpes per les seves “inacceptables” declaracions.

Publicitat

A més, cal recordar que el diputat de l’extrema dreta, José María Sánchez, ha tingut altres patinades al Congreso, per exemple quan fa uns mesos abandonar l’hemicicle després de dir “bruixa” a una diputada del PSOE.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut