Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

La CUP veu “difícil” integrar-se en un front unitari de l’independentisme i reclama un debat estratègic “en profunditat”

Pellicer acusa Aragonès i Turull de fer propostes "a cop de papereta" 

|

- Publicitat -

La CUP veu “difícil” integrar-se en un front unitari de l’independentisme per les eleccions generals del 23-J, com proposa el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i reclama un debat estratègic “en profunditat” al moviment que estigui “allunyat de qualsevol procés electoral”.

Publicitat

En una roda de premsa al faristol del Parlament, el diputat anticapitalista Xavier Pellicer ha acusat el cap de Govern i el secretari general de Junts, Jordi Turull, de fer propostes “a cop de papereta”. En aquest sentit, l’anticapitalista considera que les crides des d’ERC i Junts per unir forces el 23-J són “fruit d’uns mals resultats electorals” i que cal un “treball de fons” per “revertir l’estancament, recuperar la iniciativa i la mobilització popular”.

Davant la “precipitació” del president espanyol, Pedro Sánchez, els anticapitalistes acceleraran els debats interns per decidir “en els pròxims deu o quinze dies” què fan el 23-J.

Et pot interessar  Turull està disposat a reunir-se amb Aragonès si és per "fer un front comú per dir prou Espanya"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió