Dissabte, 28 de Març de 2020 - Edició 611
La República

La CUP veu “cínic” a Sánchez i creu que el diàleg que planteja “té un recorregut molt curt”

Botran diu que el candidat a la investidura “no tindrà la valentia d’enfrontar-se als poders de l’Estat”

Avatar
Agències 04/01/2020
Pla mitjà del diputat de la CUP al Congrés Albert Botran amb Mireia Vehí al costat en la sessió constitutiva de la cambra el 3 de desembre del 2019
El diputat de la CUP al Congrés, Albert Botran, ha criticat el to del candidat a la investidura espanyola, Pedro Sánchez, per haver parlat de frenar la judicialització de la política al seu discurs. “Ens ha semblat un discurs amb importants dosis de cinisme. El PSOE i el PSC han alimentat aquesta judicialització recorrent al TC fins fa quatre dies i fins i tot han dit que utilitzarien la Fiscalia per portar a Puigdemont a Espanya. I ara, sense autocrítica, ho plantegen com un problema a superar. És cínic”, ha sentenciat.
De la mateixa manera, Botran considera que Sánchez és “un candidat que creu molt poc en el que diu, ni tan sols en el pacte amb ERC”. “No ha parlat de la consulta i això ens fa pensar que planteja un diàleg amb un recorregut molt curt”, ha dit. I és que per a la CUP, Sánchez “no té la valentia que ha de tenir per enfrontar-se a altres poders de l’Estat”. “Aquets serà el seu límit, enfrontar-se als jutges, als poders de l’Estat i a l’exercit”, ha dit.

Relacionats