Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La CUP veu “cínic” a Sánchez i creu que el diàleg que planteja “té un recorregut molt curt”

|

- Publicitat -
El diputat de la CUP al Congrés, Albert Botran, ha criticat el to del candidat a la investidura espanyola, Pedro Sánchez, per haver parlat de frenar la judicialització de la política al seu discurs. “Ens ha semblat un discurs amb importants dosis de cinisme. El PSOE i el PSC han alimentat aquesta judicialització recorrent al TC fins fa quatre dies i fins i tot han dit que utilitzarien la Fiscalia per portar a Puigdemont a Espanya. I ara, sense autocrítica, ho plantegen com un problema a superar. És cínic”, ha sentenciat.
De la mateixa manera, Botran considera que Sánchez és “un candidat que creu molt poc en el que diu, ni tan sols en el pacte amb ERC”. “No ha parlat de la consulta i això ens fa pensar que planteja un diàleg amb un recorregut molt curt”, ha dit. I és que per a la CUP, Sánchez “no té la valentia que ha de tenir per enfrontar-se a altres poders de l’Estat”. “Aquets serà el seu límit, enfrontar-se als jutges, als poders de l’Estat i a l’exercit”, ha dit.
Et pot interessar  ERC insisteix en el finançament singular i adverteix Sánchez: "Si vol suport als pressupostos de l'Estat, compleixi"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut