Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

La CUP treu pit del judici pel cas Inipro, que deixa retratat el PSC

|

- Publicitat -

La CUP de Tarragona ha celebrat l’obertura de la fase del judici oral de l’anomenat cas Inipro de presumpta corrupció, que entre d’altres, jutjarà l’exalcalde del municipi Josep Fèlix Ballesteros. La portaveu de la formació, Eva Miguel, ha subratllat que, més enllà dels vuit encausats, el cas jutja “una manera de fer d’un partit que és el PSC”. Miguel ha recordat que el cas el va portar fa deu anys a la Fiscalia el seu partit, que exerceix d’acusació particular, i ara es posa “de manifest” que “no es tractava d’una persecució política, sinó que hi havia fonament”. La portaveu cupaire també ha lamentat que els presumptes diners públics desviats eren de serveis socials, és a dir, “per als més vulnerables”.

Finalment, Eva Miguel ha mostrat la satisfacció del seu partit perquè finalment “es pugui començar a aclarir” el cas i es doni “validesa” al que van denunciar. Alhora ha considerat que Ballesteros, actualment regidor a l’oposició, i la també regidora socialista Begoña Floria, igualment encausada, haurien de dimitir “per coherència”.

Et pot interessar  Denuncien l'actuació "repressiva" de la Generalitat que vol ratificar la pena dels condemnats per protestes a Tarragona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut