Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

La CUP presentarà la seva “proposta política” per a les eleccions catalanes el 27 de novembre

S’allarga així el termini de votació de les esmenes a la proposta, prevista per l’11 de novembre

Agències 13/11/2020
Pla general dels diferents representants de la CUP en l'ofrena a la tomba de Lluís Companys, al cementiri de Montjuïc. Imatge del 15 d'octubre de 2020. (Horitzontal)

La CUP ha posposat el calendari de validació de la seva “proposta política” de cara a les eleccions catalanes previstes el 14 de febrer i la presentarà el 27 de novembre.

En un comunicat aquest dijous, ha explicat que s’ha allargat el termini de votació de les esmenes a la proposta, que estava prevista l’11 de novembre, pel “repte organitzatiu que suposa celebrar els debats interterritorials, previstos presencialment, de manera 100% telemàtica i per garantir un bon procés assembleari de la ratificació dels documents a debat”.

Així, fins al 15 de novembre se celebraran els debats interterritorials; entre el 18 i el 22 es votaran les esmenes; el dilluns 23 es comptabilitzaran els vots d’aquestes esmenes; l’endemà s’enviarà la ponència política a la militància; entre el 25 i el 26 es ratificarà, i el 27 es publicaran els resultats.