Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

La CUP posarà en mans de la militància la decisió d’apartar Borràs

Fonts de la formació afirmen que el cas de la presidenta del Parlament és prou complex, però matisen que no hi ha cap debat obert

Agències 24/03/2022
El diputat de la CUP-NCG Carles Riera al seu lloc a la Mesa com a nou secretari tercer Data de publicació: dimarts 22 de febrer del 2022, 15:36 Localització: Barcelona Autor: Gerard Artigas

El secretari tercer de la Mesa, Carles Riera, ha explicat que la CUP sotmetrà a consideració de la militància si cal apartar la presidenta del Parlament, Laura Borràs, si se li obre judici pel seu cas de presumptes irregularitats a la Institució de les Lletres Catalanes.

Així ho ha afirmat Riera en una entrevista d’aquest dijous a Catalunya Ràdio, que s’emetrà íntegra demà al matí. “A partir dels fets d’escoltar-la a ella i d’analitzar els termes del plantejament de l’inici del judici oral, posarem en marxa els procediments de debat i de presa de decisió perquè sigui la militància qui prengui la decisió davant d’un fet molt transcendent”, ha subratllat.

Després que Catalunya Ràdio publiqués el tall de veu de Riera, fonts de la CUP han explicat a l’ACN que el tema de Borràs és prou complex perquè es comparteixi amb la militància. Ara bé, afirmen que, ara com ara, encara no hi ha cap debat obert sobre la taula, ni cap decisió a prendre.