Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP porta a l’Oficina Antifrau la compravenda dels terrenys de BCN World

|

- Publicitat -

La CUP ha presentat aquest dilluns un escrit a l’Oficina Antifrau de Catalunya per les “presumptes irregularitats” de la Conselleria d’Economia i la de Territori en l’operació de compravenda de terrenys del projecte BCN World. En una roda de premsa, la regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, Laia Estrada, ha recordat que el partit fa anys que lluita contra aquest projecte per “garantir un futur digne” a les comarques de Tarragona afectades.

“És un projecte que en cap cas respon a l’interès públic perquè perjudica el territori, el medi ambient, i a més atempta contra la salut pública perquè promou la ludopatia”, ha declarat Estrada. Els cupaires han criticat que aquest projecte està pensat per “salvaguardar interessos privats, concretament de La Caixa” i suposa que el Govern assumeixi uns costos notarials que no li correspondrien.

Publicitat

“Hem d’assumir aquesta responsabilitat pel rebuig d’ERC i JxCat de posar fi a un projecte que des del començament ha estat fum i que buida les arques públiques, en un moment que aquests diners haurien d’anar a parar a altres qüestions”, ha afirmat la regidora.

Et pot interessar  La CUP obre la campanya instant ERC i Junts a "deixar de supeditar-se" a Madrid i aposta per una "alternativa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut