Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

La CUP opina que la legislatura “ja no dona més de si”, després que Junts hagi escollit marxar del Govern

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, veu la marxa de Junts del Govern amb ERC com una mostra més del “col·lapse de la legislatura”. Ho ha dit en una entrevista al ‘Planta Baixa’ de TV3, on també ha afirmat que el Govern de Catalunya es troba ara mateix “en una cruïlla”.

“Ha de decidir si continua com fins ara, amb aquests acords que ha anat conformant sistemàticament, o si busca alternatives pel que fa a les polítiques”, ha afegit Reguant. De fet, la diputada ha retret al president Pere Aragonès que hagi “tancat la porta” a totes les propostes que li han presentat des de la CUP, recordant-li que ha de ser “conscient” de la situació social i econòmica del país.

Publicitat

En aquest sentit, Reguant ha apuntat que la legislatura “ja ha arribat al que podia donar de si” i que l’estratègia del Govern actual, fins ara format per ERC i Junts, era un “cul de sac”. “Ja no permet afrontar ni les crisis que vivim, ni tampoc els reptes col·lectius que tenim com a país en relació a l’exercici del dret a l’autodeterminació”, ha reblat.

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut