Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La CUP no negociarà els pressupostos amb el Govern: “Som més a prop d’una esmena a la totalitat que d’aprovar-los”

|

- Publicitat -

La CUP assegura que plantarà el Govern en la reunió sobre pressupostos i que, per tant, no els negociarà. Ho ha anunciat el diputat de la CUP Xavier Pellicer, després de ser preguntat sobre la ronda de contactes oberta aquest dimecres, 2 de novembre, per l’executiu d’Aragonès, i després que la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, hagi insistit que la prioritat de l’executiu és aprovar els comptes amb els vots de la CUP, Junts i els comuns.

Els anticapitalistes sostenen que el Govern d’Aragonès “continua anant de la mà de la patronal i del PSOE” i que l’executiu “no té una voluntat real de negociar”. “La CUP som més a prop d’una esmena a la totalitat que d’aprovar els pressupostos”, ha afirmat Pellicer.

Publicitat

Tanmateix, el diputat cupaire ha assegurat que la seva agrupació escoltarà les compareixences dels nous consellers, moment en què des de la CUP podran decidir si té sentit que s’impliquin en les converses i negociacions sobre els comptes. No obstant això, Pellicer ha avançat que tenen “molt poques expectatives” que això succeeixi.

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut