Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

La CUP no descarta que David Fernández o Eulàlia Reguant encapçalin les llistes electorals

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP, Carles Riera, ha declarat en una entrevista a Catalunya Ràdio que les bases de la formació estan discutint el programa i les persones que lideraran les seves llistes, i no ha volgut pronunciar-se sobre si en serà el portaveu.

“L’únic que podem dir és que qualsevol militant sempre està disposat a fer un pas endavant si ho decideix la militància i fer un pas al costat si ho decideix la militància”, ha afirmat el diputat, que ha explicat que els estatuts del seu partit li permetrien repetir, però que seria la seva tercera legislatura i per tant una situació, segons ell, excepcional.

Publicitat

Al ser preguntat per si exdiputats com David Fernández o Eulàlia Reguant podrien tornar a encapçalar les llistes electorals, Riera ha respost que “evidentment” i ha insistit en el fet que no vol interferir en els debats de la militància.

“S’està parlant amb tothom per enfortir aquesta llista”, ha destacat el diputat, que ha subratllat que no vol interferir en el que decideixin les bases i que hi ha coses que funcionen millor fora dels micròfons.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut